Het perfecte project creëer je met Marshalls

Het is ons doel om samen met jou het perfecte project waar te maken voor een langdurig resultaat waar men nog lang van kan genieten. Dit doen we met een ruim assortiment aan verschillende materialen, grondige productkennis, professioneel advies en gerichte begeleiding. We werken met passie en altijd met onze blik op de toekomst. Zo zetten we actief in op innovatie en duurzaamheid. Op die manier kunnen we ons steentje bijdragen aan unieke en persoonlijke projecten en toch onze ambitie bewaren om ook het totaalbeeld niet uit het oog te verliezen. Marshalls staat immers evenzeer voor kwaliteit als voor duurzaamheid.

Kwaliteit

Bij Marshalls zijn we continu in beweging. We ontwikkelen steeds nieuwe en betere producten met de beste grondstoffen op de markt. Al sinds 1890 produceren we innovatieve bestratingsproducten in het Verenigd Koninkrijk. En met succes, want vandaag zijn we er de marktleider. Sinds 2011 zijn we ook actief in België, Nederland en Frankrijk met onze natuursteen-, betonproducten en keramiek van excellente kwaliteit.

Duurzaamheid

Bij elke bedrijfsbeslissing die we nemen, staan we stil bij de impact ervan op het milieu en de samenleving. Vanuit die filosofie ontstond onder meer het ethisch keurmerk Fairstone® voor natuursteen. De natuursteenproducten met dit label worden ontgonnen en geproduceerd volgens duidelijk afgelijnde ethische waarden waar wij ons met passie voor inzetten.

In 2019 is na jaren overleg en studie het initiatief TruStone geboren. Het is geen label maar een progressief werk aan verbeterprocessen op grote schaal door onder andere de risico’s binnen de sector in kaart te brengen. Hierbij werken verschillende organisaties samen, zoals de Nederlandse en Vlaamse natuursteensector, waaronder Marshalls NV. Dit doen we in overleg met de Nederlandse en Vlaamse overheden, ngo’s en vakbonden. Op die manier streven we samen naar een verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Bij Marshalls trekken we die visie ook door naar onze eigen productie- en werkethiek. Ook relaties met klanten en collega’s benaderen en onderhouden we op een duurzame manier.

Onze visie

Ons beleid steunt op drie basisvoorwaarden. Elke van deze voorwaarden vertaalt zich in een concrete vraag die we ons stellen bij elke bedrijfsbeslissing:

  • Verbeteren we de maatschappij met aandacht voor de noden van iedereen?
  • Zetten we ons actief in om het milieu te beschermen?
  • Blijft onze economische groei stabiel?

Onze geschiedenis

In de late jaren 1890 begon Solomon Marshall met het ontginnen van Yorkstone natuursteen in Zuid-Yorkshire in het Verenigd Koninkrijk. Over de jaren heen kende de reputatie van Marshalls & Sons Ltd een flinke groei. Dit maakt dat deze duurzame steen intussen veel beroemde pleinen en straten siert, zowel in Londen als andere grote steden en gemeenten in de UK.

Deze groei ging gepaard met een uitbreiding van het aanbod met betonproducten. Hiermee werd ingespeeld op de vraag in de particuliere en openbare bouwsector. In 2011 werd Marshalls opgericht in België om ook in de Benelux en Frankrijk de vraag naar kwalitatieve natuursteen en betonproducten te kunnen beantwoorden.

YouTube
Pinterest
LinkedIn